Love Me lyrics
Nuk du tjetër, nuk du tjetër
je vetem ti je
zemrën edhe shpirtin tim e ke

jetës time, jetës time
ti kuptim i dhe

nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne

Se më je, më je, më je ti
çdo ndjesi për mua je ti
ti gjithmonë pranë vetes
do më kesh
mjafton vetëm të më duash
dhe sa herë të ma thuash
do ta them njësoj
dhe unë çdo herë

Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

Nuk du tjetër, nuk du tjetër
je vetem ti je
zemrën edhe shpirtin tim e ke
jetës time, jetës time
ti kuptim i dhe
nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne

Sa më njeh, më njeh, më njeh ti
jam me ty aty ku je ti
s'do të them adio asnjëherë
Sa herë unë të kam lënduar
prapë unë të kam shëruar
dashuria ndodh vetëm një herë

Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

  Printer Friendly Version

All lyrics are property and copyright of their owners. All lyrics provided for educational purposes only.